CellQ5 gel protiv celulita sa ekstraktom guarane

Sastav CellQ5 anticelulit gela je potpuno prirodan i bezbedan za upotrebu.

Sadrži idealan omer sastojaka koji prodiru u dublje slojeve kože i razbijaju masne naslage koje su se nataložile tokom godina. Ubrzan metabolizam kože ih se rešava, a ekstrakt guarane iz gela sprečava lipogenezu tj. ponovno nakupljanje tih masti.

Koža postepeno postaje čvršća i glatka, a aloja i asai bobice, u kombinaciji sa drugim sastojcima čine kožu dovoljno hidriranom, podmlađenom i lepšom.

CellQ5 je anticelulit gel koji je uspeo da za kratko vreme poboljša izgled i tonus njene kože. Priznala je da je iz dana u dan koža njenih bedara i zadnjice izgledala lepše i čvršće. Narandžina kora je postajala sve manje vidljiva.

Jedinstvena kombinacija 5 delotvornih sastojaka gela ubrzava metabolizam kože, jača njenu odbrambenu funkciju, vraća elastičnost i podstiče proizvodnju kolagena. Lepa, hidrirana koža sa postepenim smanjenjem vidljivosti celulita je moguća ako svakodnevno nanosite CellQ5 na svoje noge, zadnjicu i struk.

CellQ5 – Revolucija u svetu borbe uklanjanja celulita

Rezultat vidljiv unutar prvih 7 dana
Čvršća, zategnutija i elastičnija koža
Sprečava ponovnu pojavu celulita
Bez skupih i bolnih tretmana i masaža

Aktivni sastojci iz CellQ5 gela na čelu sa ekstraktom guarane deluju direktno na masne ćelije koje površinskom delu kože daju hrapav izgled. Nakon lipolize, pojačana cirkulacija i limfna drenaža izbacuju razgrađene masti iz organizma zajedno sa viškom tekućine, a koža postaje lepša i dobija zdraviji izgled. Masne ćelije koje se ne razgrade, kofein iz guarane dehidrira tj. izvuče suvišnu tečnost iz njih. Osiromašene vodom masne ćelije postaju manje, što rezultira zdravijim izgledom kože.

Obnovljeni i pravilni metabolički procesi ne dozvoljavaju novo nakupljanje masnih naslaga, što tvoju kožu čini besprekornom duži vremenski period.

5 DELOTVORNIH SASTOJAKA ZASLUŽNIH ZA BOLJI TONUS I ČVRSTU, ELASTIČNU KOŽU

EKSTRAKT GUARANE

Biljka bogata kofeinom i vitaminima, ubrzava metabolizam i sprečava lipogenezu. Pomaže sagorevanje masti, stimuliše protok krvi čineći kožu ojačanom, zategnutom i regenerisanom.

ETARSKO ULJE EUKALIPTUSA

Deluje umirujuće i opušta kožu. Ubrzava apsorpciju i brže se dolazi do rezultata. Poboljšava cirkulaciju i pomaže brže razgrađivanje masti ispod površinskog dela kože.

ASAI BOBICE

Izuzetno bogate antioksidansima, štite i jačaju odbrambeni mehanizam kože, pomažući joj da smanji osetljivost na spoljašnje uticaje. Čuvaju mladolik izgled i imaju uticaja na blistavost i zdrav izgled kože.

ALOJA

Aloja hidrira kožu, umiruje upalne procese i utiče na zatezanje kože. Daje koži zdraviji izgled, usporava proces starenja i obešenost kože.

KAMFOR

Utiče na širenje krvnih sudova, što dovodi do boljeg protoka krvi. Podstiče proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože. Doprinosi boljem izgledu kože u celosti.

Zašto imaš celulit?

Genetska predispozicija
Pol (žene su više sklone celulitu)
Hormonski disbalans
Nepravilan način ishrane
Gomilanje toksina u potkožnom tkivu
Sedelački način života (fizička neaktivnost)
Uska odeća koja utiče na cirkulaciju

PREDNOSTI CELLQ5 ANTICELULIT GELA

Brži metabolizam, podstaknuta cirkulacija i limfna drenaža

Delotvoran čak i kod tvrdokornog celulita

Sprečava ponovno nakupljanje masnih naslaga

Regenerisana, glatka, čvrsta i lepa koža

Celulit više ne predstavlja problem kao nekada. Borba za lepu kožu bez hrapavih i rupičastih delova je uključivala dijetu, naporno vežbanje, odlaske u kozmetičke salone, vakuumske tretmane, limfne drenaže i, poslednjih godina sve popularnije, maderoterapije. Osobe osetljive na tuđi dodir su bile u problemu jer je većina masaža zahtevala jači dodir i oduzimale su mnogo vremena.

Pored toga, zahtevale su tretmane u ciklusima, što je za mnoge predstavljalo finansijski problem. Danas je mnogo lakše jer CellQ5 je gel koji se lako koristi u udobnosti doma, brzo daje rezultat i isplativ je. Dakle, ušteda novca, vremena i možete da zaboravite na bolne i, mnogima, neugodne tretmane. Zaista je za zdravu kožu poboljšanog tonusa i elastičnosti potrebno jako malo.

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

ILI

 

 

PORUČIVANJE ZAMENE ZA OSTALE DRŽAVE