Biolift krema protiv bora Srbija i BiH

Biolift krema za protiv starenja i obnovu ćelija usporava starenje kože i stvaranja bora tako što usporava starenje ćelija te potiče stimulaciju matičnih dijelova kože. Redovnim korištenjem kao rezultat dobijate mladolik i svjež izgled kože bez bora i ostalih znakova starenja.

Delovanje Biolift kreme

Aktivne komponente Biolift kreme prodiru u ćelije kože i ispunjavaju je kisikom i kolagenom. To poboljšava funkciju ćelija a koža se počinje pomlađivati ​​iznutra, bore se postepeno zatežu zajedno sa ostalim znakovima starenja.

Krema će vam pomoći da dobijete zdrav, sjajan i mladolik ton. Ima sjajne moćne sastojke koji mogu pomoći koži da pruži dobar nivo vlažnosti. “Biolift Krema protiv starenja” je stvoren za bolju i čišću kožu bez znakova starenja. Osetit ćete razliku na koži ako redovno nanosite ovu kremu prema preporuci.

Nakon njegove primjene učinci su vidljivi odmah. Koža djeluje hidratizirano i lepše, a ton postaje ujednačeniji. Učinak traje 24 sata. Redovnim korištenjem rezultati postaju trajni. Koža postaje zategnuta i elastična, a bore nestaju.

Kako se nanosi Biolift?

Nanesite Biolift na čisto i oprano lice kružnim masažnim pokretima. Vrlo se brzo upija, nije ljepljiv ili ostavlja osjećaj začepljenosti pora.

 

porucite ovde