Mikofort Duo – gde kupiti – u apotekama – Srbija – sastav

Mikofort Duo kapi – Rešenje za zdrave nokte i stopala

Otkrijte moć Ekstrakta Propolisa, Ulja Kokosa, Ekstrakta Kamilice i Propilen Glikola u Mikofort Duo kapima za efikasno uklanjanje gljivica na noktima i stopalima

Mikofort Duo kapi je prirodni preparat osmišljen za efikasno rešavanje problema gljivica na noktima i stopalima. Sa sastavom koji sadrži Ekstrakt Propolisa, Ulje Kokosa, Ekstrakt Kamilice i Propilen Glikol, Mikofort Duo kapi pružaju sveobuhvatnu podršku za zdravlje vaših noktiju i stopala. Bez obzira na to koliko se gljivice šire, ovaj prirodni preparat će vam pomoći da povratite zdravlje noktiju i stopala i ponovo se osećate samouvereno u svojoj koži.

  1. Ekstrakt Propolisa – prirodni antifungalni zaštitnik: Propolis je prirodna smola koju pčele sakupljaju sa drveća i koriste za zaštitu svojih košnica. Ovaj ekstrakt ima snažna antifungalna svojstva koja su ključna za borbu protiv gljivičnih infekcija na noktima i stopalima. Mikofort Duo kapi sa Ekstraktom Propolisa mogu pomoći u suzbijanju gljivica, smanjenju upala i ublažavanju simptoma gljivičnih infekcija.
  2. Ulje Kokosa – hidratacija i nega kože: Ulje Kokosa je poznato po svojim hidratantnim svojstvima i sposobnosti da hrani kožu. Ovo ulje ima antibakterijske osobine i može pomoći u smanjenju širenja gljivica. Mikofort Duo kapi sa Uljem Kokosa pružaju intenzivnu hidrataciju noktiju i kože stopala, čime se stvaraju uslovi za brži oporavak i obnavljanje zahvaćenih područja.
  3. Ekstrakt Kamilice – umirujući efekat za zdravije nokte: Kamilica je biljka koja ima umirujuća svojstva i može pomoći u smanjenju svraba i crvenila oko zaraženih noktiju. Ovaj ekstrakt u Mikofort Duo kapima pomaže u smirivanju upaljenih područja i doprinosi opštem zdravlju noktiju i stopala.
  4. Propilen Glikol – poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka: Propilen Glikol je sastojak koji poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka u koži, čime se obezbeđuje brži i efikasniji rezultat. Ovaj sastojak u Mikofort Duo kapima pomaže u efikasnom prodiranju ostalih sastojaka u dublje slojeve noktiju i kože stopala, što doprinosi bržem zaceljivanju i obnavljanju noktiju.

Mikofort Duo kapi su prirodni preparat koji kombinuje moć Ekstrakta Propolisa, Ulja Kokosa, Ekstrakta Kamilice i Propilen Glikola kako bi vam pomogao u efikasnom uklanjanju gljivica na noktima i stopalima. Ovi sastojci imaju snažna antifungalna svojstva, hidriraju i neguju kožu, smiruju upaljena područja i poboljšavaju apsorpciju aktivnih sastojaka. Bez obzira na to koliko dugo imate problem sa gljivicama, Mikofort Duo kapi mogu vam pomoći da povratite zdrave nokte i stopala i vratite samopouzdanje u svakodnevnici.

 

PORUČIVANJE