Celufix gel za zatezanje protiv celulita

Celufix gel – Ulje smilja, ulje nane, ulje zimzelena, ekstrakt brsljena

Celufix gel protiv celulita i za zatezanje kože na butinama i zadnjici je 100% prirodni proizvod koji će vam pomoći da se aktivno rešite celulita na nogama, butinama, zadnjici i donjem stomaku te bezbolno zategnete kožu na navedenim predelima.

Celufix je proizvod namenjen za uklanjanje celulita sa problematičnih područja poput butina, zadnjice i nogu, ali također služi za zatezanje kože na predjelima stomaka (posebno donjeg stomaka) te ostalih područja gdje je potrebno zatezanje. Obzirom da žene puno više obraćaju pažnju na celulit (iako meni ne smeta), pitao sam žene koje su mi bliske da probaju Celufix kremu i kažu mi da li krema ima ikakve efekte skidanja celulita i zatezanja kože.

Korištenje Celufix kreme je vrlo jednostavno i zahteva samo da se pridržavate osnovnih uputa koje možete pronaći na kutiji Celufix kreme – koristite kremu dva do tri puta dnevno te nanesete tanki sloj na željeno područje i to je to! Zbog svoje prirodne formule sastava, Celufix prodire u dublje slojeve kože te je izravnava, samim tim pozitivno delujući na celulit te aktivno zatežući kožu.

Rezultati korištenja Celufix kreme su došli već nakon 10 dana korištenja kreme, kada su mi se korisnice javile da kažu da već primjećuju da je koža puno zategnutija nego prije te da se i celulit i strije puno manje vide. Naravno, potrebno je koristiti kremu redovno nekih mesec dana za najbolji efekt zatezanja kože i uklanjanja celulita. Dodatno, istražio sam sastav Celufix kreme – te sadrži etarsko ulje smilja, nane i zimzelena, koji dokazano deluju pozitivno na zatezanje kože, kao i na uklanjanje tvrdokornog celulita u predjelu butina i zadnjice.

Sastav Celufix gela

Ulje smilja
Antiseptik i antimikrobno sredstvo koje pomaže u liječenju rana. Ubrzava zacjeljivanje posjekotina i rana, a također smanjuje ožiljke. Ulje pomaže smanjiti pojavu modrica i strija. Posjeduje snažna omekšavajuća svojstva i pruža glatku i meku kožu.

Ulje nane
ima umirujuće i rashlađujuće sposobnosti koje osvježavaju kožu. Također, ima svojstva koja olakšavaju lučenje ulja, što ga čini učinkovitom komponentom za zatezanje kože. Zahvaljujući svom efektu hlađenja, poželjna je za postizanje zdrave i blistave kože.

Ulje zimzelena
Aktivni sastojak zimzelenog ulja, metil salicilat, usko je povezan sa aspirinom i ima analgetička i protuupalna svojstva.

Način korišćenja

Zatezanje kože i skidanje celulita nikada nije bilo lakše! Nanesem Celufix i to je to – jednom ujutro, jednom pred spavanje. Celulit je bukvalno nestao kroz mesec dana

Pojavljivanje tvrdokornog celulita više neće biti vaš problem ukoliko koristite Celufix kremu za uklanjanje celulita te zatezanje kože u predjelu zadnjice, butina i nogu. Celufix gel dokazano deluje te ima jak efekt zatezanja kože na nanesena područja – što smo i testirali kroz žene koje su na moj nagovor testirale kremu, uz pozitivne reakcije.

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu koji sadrži ulje smilja, nane i zimzelena, pored ostalih sastojaka, celulit će nestati kroz korištenje Celufix kreme nekih mjesec dana, možda malo više u slučaju tvrdokornog celulita. Samim tim, preporučujemo ovu kremu ukoliko želite da zategnete svoje telo te da se finalno rešite naslaga.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD