ROYAL Zlatna Maska za lice

ROYAL Zlatna Maska za lice predstavlja produzenje  mladosti koze lica.Inovativna krema koja daje pruza mlad i lep izlede.

Zlatna maska pruza:

  • Svežinu
  • Sjaj
  • Mekoću
  • Cini površinu kože glatkom
  • svet je priznao jednu od efikasnih formula

 

Svet je priznao jednu od efikasnih formula
za efikasno eliminisanje problema kože

Sastav Royal Gold Mask?

Maslinovo ulje
Visok sadržaj antioksidanta pomaže u obnavljanju ćelija. Fenoli produžavaju život ćelija i sprečavaju pojavu bora. Vlaži i daje elastičnost koži.

Ginseng (ekstrakt od korena)Ovo usporava starenje kože i poboljšava njenu elastičnost. Uklanja simptome zamora kao što su nesanica i stres. Omogućava podmlađivanje, mekoću i regeneraciju ćelija. Osim toga ginseng ubrzava uklanjanje toksina i štiti od sunčeve svetlosti, što može izazvati pojavu melanoma. To je takođe moćan antioksidant koji usporava starenje kože, neguje je i daje elastičnost.

Ginkgo (ekstrakt lista) je jedno od najstarijih drveća
Kombinacija ginsenga i ginkgo bilobe sprečava vidljive oznake starenja koji se pojavljuju na koži kao što su bore mitisere akne i suva koža. Smanjuje upalu izazvanu alergijama i infekcijama. Ekstrakt Ginkgo bilobe se široko koristi u kozmetici i deluje kao prirodna zaštita od sunca, on štiti kožu. To je veoma moćan prirodni antioksidant. Čisti i podmlađuje kožu.

Kalcium
Nedostatak kalcijuma izaziva ozbiljnu letargiju, u odsustvu potkožnog tkiva velika količina kalcijuma pomaže u objedinjavanju i izravnjaju tkiva. Kalcijum igra važnu ulogu u celularnom metabolizmu kože. Njegovo prisustvo je zdravlje vitalnost i mladost.

 

KAKO KORISTITI GOLDEN ROYAL MASK?

Dobre promene od 1. UPOTREBE!
1 korak
Nanesite masku na problematična područja sa gustim slojem. Izbegavajte konture očiju, područje kose i oštećenih područja.

2 korak
Sačekajte 25 minuta. Maska će se osušiti i postati elastična. Tokom ovog vremena, aktivne supstance prodiru duboko u kožu utičući na nju.

3 korak
Polako skinite masku . Skinite to što je ostalo od maske toplom vodom. Koristite 3 puta nedeljno.

 

Maska umesto BOTOX!

Prirodni sastojci na osnovu kojih se proizvod pravi lako mogu produžiti mladost kože na mnogo godina. Royal Gold Mask gladi, omekšava i štiti kožu, odmah pruži joj svežinu zato što je maska bogata prirodnim mikroelementima fito ekstraktima i uljima koja promovišu podmlađivanje. Ovaj proizvod se strogo proverava pre ulaska na slobodno tržište Medicinski stručnjaci Međunarodnog centra za medicinu Avanzada (CIMA) nakon serije istraživanja su potvrdili da maska ubrzava regeneraciju ćelija, ima protivupalno dejstvo, štiti od enzima koji uništavaju kolagen, bezbedan je za upotrebu i pogodan za sve vrste kože.

 

porucite ovde