Hairflex – gde kupiti – sastav – cena – iskustva – kako se koristi

Hairflex serum za rast kose

Upotrebom Hairflex možete se :

osloboditi se peruti i masne kose
udvostručiti postupak regeneracije folikula dlake
smanjiti gubitak kose za 50%
ojačati ukorjenjivanje folikula dlake za 47,5%
vratiti rad lojnih žlijezda u normalu
rešiti se problema sa svojim samopouzdanjem
potaknite rast nove kose čak i za 5 dana od prve upotrebe

zahvaljujući HAIRFLEX – serumu bez sulfata i parabena s ljekovitim svojstvima. Tretman potiče rast dlake, dlake koje se prije nisu mogle obnoviti. Glavni sastojci HAIRFLEX serum koji imaju tako divan učinak na rast kose su patentirani spoj nazvan hairflex (testiran i siguran čak i za alergičare) i ekstrakti, između ostalog, eter ruzmarina za cirkulaciju i ulja ricinusa. Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata dodatno njeguje vlasište. Vrijedno je podsjetiti da je tretman HAIRFLEX seruma testiran i odobren za prodaju, nema kontraindikacija za uporabu, osim ubrzavanja rasta kose i zaustavljanja opadanja.

Formula HAIRFLEX seruma aktivira uspavani folikul (Matrice germinatriva) za proizvodnju hranjivih sastojaka. To sprječava odumiranje nove dlake, što rezultira smanjenim gubitkom kose.

STIMULIRA RAST KOSE Folikul dlake aktivno radi na stvaranju novog tkiva dlake. Prve rezultate vidimo u obliku nove mlade kose. Redovita upotreba KOSSALI šampona revitalizira cijeli kompleks rasta, što znači da primjećujemo jaču, novu i zdravu kosu. Kosa postaje jača, sjajnija i gušća. Potpuni tretman omogućuje spektakularne rezultate zahvaljujući biotehnološkoj preciznosti.

NJEGUJE I JAČA KOSU Sastojci sadržani u HAIRFLEX ne samo da vraćaju gustoću kose, već i osiguravaju pravilno hranjenje dlake, pravilnu hidrataciju vlasišta i uklanjaju perut.

 

PORUČIVANJE SRBIJA I BOSNA I HERCEGOVINA